Témaindító hozzászólás
|
2005.03.28. 16:09 - |
Szép napot így Húsvét alkalmával minden nyuszikedvelőnek! Nekem van 2 törpenyuszim, egy fekete, és egy barna színű lógófülű. Nagyon jó fejek, már tönkretettek egy cipőmet, és a falat eszik. Rengeteget ennének ha hagynám.Kertesházban élünk, és óriási helyük van, mert a férjem készített nekik egy ketrecet, ami elfoglalja a gardróbszoba negyedét. Szeretném őket pároztatni, csak nem tudom, hogy miként, és hogyan. Tud nekem valaki egy hasznos, és leegyszerűsített leírást esetleg linket ajánlani, ahol többet megtudok róla? |
[1-1]
Szép napot így Húsvét alkalmával minden nyuszikedvelőnek! Nekem van 2 törpenyuszim, egy fekete, és egy barna színű lógófülű. Nagyon jó fejek, már tönkretettek egy cipőmet, és a falat eszik. Rengeteget ennének ha hagynám.Kertesházban élünk, és óriási helyük van, mert a férjem készített nekik egy ketrecet, ami elfoglalja a gardróbszoba negyedét. Szeretném őket pároztatni, csak nem tudom, hogy miként, és hogyan. Tud nekem valaki egy hasznos, és leegyszerűsített leírást esetleg linket ajánlani, ahol többet megtudok róla? |
[1-1]
|